Dubbel plezier op de Sinksenfoor: 1+1-ticketactie op zondag 30 juni

Profiteer van een speciale aanbieding op de laatste dag van de Sinksenfoor!

24 juni 2024 - Op 30 juni 2024 organiseert De Lijn een speciale 1+1-ticketactie ter gelegenheid van de allerlaatste dag van de Sinksenfoor. Met deze actie kunnen reizigers via de website of app van De Lijn een enkele rit kopen voor twee personen aan de halve prijs. Voor slechts 2,50 euro genieten zij samen van een rit naar de Sinksenfoor en terug, zonder extra kosten. Dit ticket is geldig in Antwerpen voor de heen- en terugreis naar de Sinksenfoor en kan gebruikt worden op de tram- en buslijnen die langs de Sinksenfoor rijden.

Lijnen waarop het ticket geldig is:

  • Tramlijnen: 2, 3, 5, 6, 8, 10 en 12
  • Buslijnen: 19, 23, 33 en 410

Deze lijnen rijden door de buurten Schijnpoort, Sportpaleis en Hof Ter Lo, en bieden een gemakkelijke en voordelige manier om de Sinksenfoor te bereiken.

Hoe werkt het:

De reiziger activeert op 30 juni 2024 het ticket via de website of app van De Lijn en betaalt zo €2,50 voor een enkele rit waarmee twee personen kunnen reizen. Zij kunnen ook veilig terug naar huis reizen, aangezien het ticket geldig blijft voor de terugreis tot 2:00 uur 's nachts op 1 juli 2024.

Met deze unieke kans genieten de reizigers van de laatste dag van de Sinksenfoor met een voordelige rit van De Lijn!

Dubbel plezier op de Sinksenfoor met onze 1+1-actie! - De Lijn
Vier de laatste dag van de Sinksenfoor met onze speciale actie! Op 30 juni 2024 reis je met twee voor de prijs van één.
De Lijn

 

 

 

Over De Lijn

Over De Lijn

De Lijn is het Vlaamse overheidsbedrijf dat zorgt voor openbaar vervoer met bus en tram in Vlaanderen. Ongeveer 3,5 miljoen mensen maken jaarlijks één of meerdere keren gebruik van de diensten van De Lijn.

Voor haar werking krijgt de vervoermaatschappij een dotatie van het Vlaams Gewest, de belangrijkste aandeelhouder. De verkoop van vervoerbewijzen is de tweede inkomstenbron.

Het net van De Lijn telt ongeveer 1 000 lijnen en 16 000 haltes. Alles samen rijden de bussen en trams per jaar meer dan 200 miljoen kilometer. De eigen vloot telt 2 250 bussen en 400 trams. De privéfirma's die rijden in opdracht van De Lijn hebben zelf ook bussen. Zij nemen ongeveer de helft van de buskilometers voor hun rekening.

Met bijna 8 000 werknemers is De Lijn een van de grote werkgevers van het land. Bij de privé-exploitanten werken nog eens meer dan 2 000 mensen.

Als hoofdaandeelhouder van deelfietsen Blue-bike promoot en ondersteunt De Lijn combimobiliteit. Hierbij kunnen reizigers voor het laatste stuk van hun verplaatsing een bus- of tramrit combineren met een deelfiets.