Met de pendelbus van De Lijn naar het concert van Harry Styles in het festivalpark in Werchter

Met de pendelbus van De Lijn naar het concert van Harry Styles in het festivalpark in Werchter

Beleef de magie van Harry Styles tijdens Love On Tour 2023! Op 24 juni 2023 betreedt hij het Festivalpark Werchter voor een onvergetelijk concert. Met de pendelbus brengt De Lijn de concertgangers vlot naar het festivalpark in Werchter.

Reizigers kopen vooraf een dagticket van De Lijn om met de pendelbussen te reizen. Andere vervoerbewijzen zijn niet geldig op de pendelbussen.

Een rit met de pendelbus duurt ongeveer 15 minuten. Een vouwfiets of opvouwbare step meenemen op de pendelbussen is niet toegelaten.

Uren pendelbussen

Tussen Leuven Station en Werchter van 13 tot 1 uur.

Vervoerbewijzen

  • Dagticket De Lijn: 7,50 euro

Vooraf of de dag zelf te koop via de app of de website.
Via sms kan ook. Stuur ‘DLD’ naar 4884 (+ € 0,15 operatorkost).

Met een dagticket van De Lijn reizen klanten gedurende 24 uur (na het activeren, scannen, of versturen van de sms) onbeperkt met bus of tram. Ze kunnen dit ticket dus eventueel ook gebruiken voor hun voor- en natraject met bus of tram.

Meer info over Harry Styles – Love On Tour 2023 op de website van Live Nation. https://nl.livenation.be/

Over De Lijn

Over De Lijn

De Lijn is het Vlaamse overheidsbedrijf dat zorgt voor openbaar vervoer met bus en tram in Vlaanderen. Ongeveer 3,5 miljoen mensen maken jaarlijks een of meerdere keren gebruik van de diensten van De Lijn.

Voor haar werking krijgt de vervoermaatschappij een dotatie van het Vlaams Gewest, de belangrijkste aandeelhouder. De verkoop van vervoerbewijzen is de tweede inkomstenbron.

Het net van De Lijn telt ongeveer 1 000 lijnen en 36 000 haltes. Alles samen rijden de bussen en trams per jaar circa 11 miljoen ritten. De eigen vloot telt 2 250 bussen en 400 trams. De privéfirma's die rijden in opdracht van De Lijn hebben zelf ook bussen. Zij nemen de helft van de buskilometers voor hun rekening.

Met bijna 8 000 werknemers is De Lijn een van de grootste werkgevers van het land. Bij de privé-exploitanten werken nog eens meer dan 2 000 mensen.

Als hoofdaandeelhouder van deelfietsen Blue-bike promoot en ondersteunt De Lijn combimobiliteit. Hierbij kunnen reizigers voor het laatste stuk van hun verplaatsing een bus- of tramrit combineren met een deelfiets.